Antena Meniu Search
x

EURO 2016: Ce a declarat selecţionerul Anghel Iordănescu imediat după înfrângerea cu Albania

Anghel Iordănescu, selecţionerul naţionalei de fotbal a României, a declarat, la Lyon, după eşecul cu Albania (0-1) şi eliminarea de la EURO 2016, că lasă opinia publică să îl judece pentru contraperformanţa sa.

Anghel Iordănescu, selecţionerul naţionalei de fotbal a României, a declarat, la Lyon, după eşecul cu Albania (0-1) şi eliminarea de la EURO 2016, că lasă opinia publică să îl judece pentru contraperformanţa sa.

“Am făcut un meci bun cu Franţa, am avut momente bune cu Elveţia şi am pierdut cu Albania. Las opinia publică să mă judece”, a spus Iordănescu.

'”Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat. O înfrângere e o înfrângere. Am avut foarte multe momente bune, am început bine, am controlat jocul, dar am avut neşansa să luăm gol la o greşeală a apărării. Am fost din nou în joc în repriza a doua, am încercat să ne impunem stilul printr-o posesie prelungită. Dacă marcam, am încrederea că meciul lua o altă turnură”, a explicat Iordănescu eşecul cu Albania, primul suferit de România după 68 de ani.

Iordănescu a ţinut să sublinieze că Albania este o echipă care a crescut mult în ultimii ani: “Albania nu mai e echipa de pe vremea mea, a lui Florea Dumitrache, a lui Cornel Dinu. Din lotul Albaniei, 21 de jucători evoluează în străinătate, în timp ce băieţii noştri au probleme la echipele lor de club”.

“În multe momente meritam să ne calificăm, în altele nu. Cât timp nu ai obţinut nicio victorie, e greu să spui că meriţi să te califici”, a precizat selecţionerul.

“Am spus că e meciul unei generaţii. O victorie şi o calificare ar fi împlinit această generaţie, care a făcut tot ce a stat în putinţă pentru calificare. Îmi e greu să le reproşez băieţilor că nu şi-au dorit să câştige”, a menţionat Anghel Iordănescu, pentru care meciul cu Albania a fost cu numărul 100 pe banca tehnică a naţionalei României.

Tricolorii au avut destule lovituri libere, însă nefructificate, fapt pentru care Iordănescu a menţionat: “Înaintea fiecărui joc facem două antrenamente numai pe faze fixe, apărare şi atac”.

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de formaţia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stade de Lyon, în Grupa A la EURO 2016 şi a părăsit competiţia după ce a terminat pe ultimul loc în grupă.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Sport » EURO 2016: Ce a declarat selecţionerul Anghel Iordănescu imediat după înfrângerea cu Albania