Antena Meniu Search
x

FC Universitatea Craiova - FC Bals 3-1

FC Universitatea Craiova respira din nou, dupa doi ani de inactivitate. Oltenii lui Mititelu au invins FC Bals cu 3-1 si se pregatesc sa fie vazuti, din nou, in toata tara

Vezi și

Universitatea Craiova va trebui sa mai astepte paa luni ca sa afle daca se poate inscrie in Liga a doua. Dupa doua amanari date deja pana acum, Federatia a decis sa mai analizeze cateva aspecte din dosar, in urmatoarele zile.

Pana luni, cand isi afla soarta, Universitatea Craiova joaca in direct la GspTV, sambata, de la ora 19.30. La Severin, oltenii lui Mititelu revin dupa doi ani in nocturna impotriva Minerului Motru, echipa antrenata de Stefan Nanu si care tocmai a promovat in liga a doua. Partida va transmisa in direct de GspTV sambata, de la 19.30!

Pana sambata, insa, alb-albastrii au evoluat la Calafat, unde au invins FC Bals cu 3-1. Speranta lui Mititelu, Claudiu Balan, a marcat primul gol al Universitatii dupa o pauza de doi ani, doua luni si 10 zile. Eusebiu Riosanu si veteranul Cornel Frasineanu au punctat si ei pentru Craiova, care a avut parte de sustinerea galeriei. Sambata, la Severin, suporterii olteni promit sa umple stadionul. “Sunt foarte bucuros ca au venit suporterii alaturi de noi, sunt greutati la club, dar speram sa vina alaturi de noi si sa ne sustina in continuare”, a declarat Frasineanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » FC Universitatea Craiova - FC Bals 3-1