Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea, întrebată despre relaţia sa cu Liviu Dragnea: "Îmi pare rău să o spun, dar este tensionantă"

Gabriela Firea spune că relaţia sa cu Liviu Dragnea este una tensionantă şi că, deşi speră să se rezolve, este puţin probabil pentru că Dragnea nu vrea să o schimbe pe Carmen Dan din funcţia de ministru al Afacerilor Interne

Gabriela Firea, întrebată despre relaţia sa cu Liviu Dragnea: "Îmi pare rău să o spun, dar este tensionantă" - Hepta

Gabriela Firea spune că relaţia sa cu Liviu Dragnea este una tensionantă şi că, deşi speră să se rezolve, este puţin probabil pentru că Dragnea nu vrea să o schimbe pe Carmen Dan din funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

"Îmi pare rău să o spun, dar este tensionantă”, a declarat Gabriela Firea sâmbătă, la finalul şedinţei CEx de la Neptun, întrebată despre relaţia sa cu preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Întrebată în continuare de jurnalişti dacă problema se poate rezolva, Gabriela Firea a spus că nu are mari speranţe în acest sens pentru că Dragnea o susţine în continuare pe Carmen Dan în funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

"Nu ştiu dacă se poate rezolva, depinde foarte mult şi de dumnealui. Eu am fost întodeauna un om al dialogului, dar la cum s-au pus astăzi lucrurile în discuţie şi la cum a fost regia cu doamna Dan, care a scos din dosar xeroxuri cu sms-uri şi convorbiri particulare între doamna prefect şi un domn secretar de stat... Adică totul a fost atât de bine pus la punct şi regizat – şi nu vrea să renunţe la domnia sa –, acum este o breşă, pur şi simplu”, a explicat Firea.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Gabriela Firea, întrebată despre relaţia sa cu Liviu Dragnea: "Îmi pare rău să o spun, dar este tensionantă"