Antena Meniu Search
x

Ea este fizioterapeuta care face furori în lumea fotbalului. Bărbaţii dau buzna pe teren pentru a se poza cu ea

Suporterii unei echipe de fotbal din Guatemala s-au îndrăgostit de noul fizioterapeut al jucătorilor. În speranţa că vor putea măcar să îşi facă o poză cu ea, ei dau buzna la sesiunele de pregătire ţinute de tânără.

la 15.03.2017, 16:24

Suporterii unei echipe de fotbal din Guatemala s-au îndrăgostit de noul fizio-terapeut al jucătorilor. În speranţa că vor putea măcar să îşi facă o poză cu ea, ei dau buzna la sesiunele de pregătire ţinute de tânără.

Echipa de top din Guatemala, Deportivo Suchitepequez, a angajat-o recent, pe Laura Barriati, care a mai lucrat ca terapeut la echipele Metropolitanos şi Petare din ţara sa, Venezuela.

Venirea ei la echipă nu a trecut neobservată, notează The Sun.

Pe acelaşi subiect

Fanii s-au îngrămădit la antrenamentele echipei în speranţa că vor obţine un autograf sau vor avea şansa să se pozeze cu noua angajată.

Câţiva suporteri au fost văzuţi chiar căţărându-se pe gardurile din jurul stadionului pentru a o putea observa mai bine pe frumoasa brunetă, după care toată lumea întoarce capul.

Citeşte şi: DOLIU în fotbalul românesc. A murit unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria clubului Politehnica Timișoara! Avea 49 de ani

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Ea este fizioterapeuta care face furori în lumea fotbalului. Bărbaţii dau buzna pe teren pentru a se poza cu ea