Antena Meniu Search
x

Florin Marin, noul antrenor al echipei ACS Poli Timișoara

Florin Marin a fost numit marți în funcția de antrenor al echipei de fotbal ACS Poli Timișoara, în locul lui Dan Alexa, care a demisionat de la conducerea tehnică a nou-promovatei în Liga I după eșecul înregistrat în etapa trecută pe terenul formației FC Viitorul Constanța (0-4)

Florin Marin a fost numit marți în funcția de antrenor al echipei de fotbal ACS Poli Timișoara, în locul lui Dan Alexa, care a demisionat de la conducerea tehnică a nou-promovatei în Liga I după eșecul înregistrat în etapa trecută pe terenul formației FC Viitorul Constanța (0-4)

Managerul sportiv al clubului bănățean, Daniel Stanciu, l-a prezentat pe noul tehnician în cursul unei conferințe de presă, explicând că Florin Marin, care îl va avea ca secund pe fostul internațional Iosif Rotariu, a fost preferat pentru experiența sa bogată și rezultatele înregistrate pe parcursul carierei.

'Avem un nou staff tehnic, condus de dl. Florin Marin. Este o alegere care ne aparține 100% și care credem că se pliază pe ceea ce vrem să facem în acest moment la Poli. Este un moment zero și trebuie să aducem Poli acolo unde ne propusesem în vară. Știți foarte bine că Dan Alexa și-a înaintat demisia imediat după meciul cu Viitorul. A luat decizia la cald, ne pare rău, cu toții regretăm. Dan Alexa a fost pilonul a ceea ce a fost Poli în ultimul an și jumătate. A reconstruit o echipă care a revenit în prima ligă, o formație puternică. Din păcate, campionatul nu a început așa cum am scontat. Continui să cred că împreună cu Dan Alexa puteam să redresăm această situație, dar a fost decizia lui 100%. Ne-am orientat spre Florin Marin fiindcă este un antrenor cu experiență, un CV bogat, cu rezultate foarte bune. Mă bucur că a acceptat să vină și că din staff va face parte Iosif Rotariu, un nume mare al Timișoarei și al fotbalului românesc', a spus Daniel Stanciu, potrivit Agerpres.

Noul antrenor al lui Poli a precizat că regretă demisia lui Dan Alexa, căruia îi prevede "o carieră frumoasă de antrenor" și a făcut, totodată, un apel către fanii grupării bănățene să fie alături de echipă și să o susțină această perioadă dificilă.

'În primul rând, îmi pare rău de Dan Alexa, pe care-l cunosc foarte bine, am colaborat foarte bine când era jucător, la Dinamo, Rocar și Universitatea Craiova. A făcut performanță la Timișoara, atât ca antrenor cât și ca jucător. Îi prevăd o carieră foarte frumoasă de antrenor, are un caracter deosebit, veți vedea că va reuși în această meserie, care nu e ușoară. Sunt onorat că am posibilitatea să antrenez Poli Timișoara, o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Am fost impresionat de atmosfera de la Timișoara, și ca jucător și ca antrenor, fotbalul fiind mereu pe primul plan aici. Suporterii de aici sunt extraordinari, chiar îi rog să fie alături de echipă în aceste momente. Avem nevoie de sprijinul lor. În ceea ce privește echipa, pot să spun că are potențial și calitate, dar în primul rând trebuie schimbată atitudinea. Trebuie ca jucătorii să aibă mai multă încredere în ei. Sunt încrezător că împreună cu ei vom reuși să redresăm situația', a precizat Florin Marin.

ACS Poli Timișoara va disputa primul meci cu Florin Marin la timonă sâmbătă, în partida de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Florin Marin, noul antrenor al echipei ACS Poli Timișoara