Antena Meniu Search
x

Fostele vedete ale Barcelonei au salvat-o pe Inter Miami de la o înfrângere usturătoare în Liga Campionilor CONCACAF

Fostele vedete ale Barcelonei, în frunte cu Lionel Messi şi Luis Suarez, au salvat formaţia americană Inter Miami de la o înfrângere usturătoare în optimile de finală ale Ligii Campionilor din CONCACAF.

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 16:28

Fostele vedete ale Barcelonei au salvat-o pe Inter Miami de la o înfrângere în Liga Campionilor CONCACAF
Fostele vedete ale Barcelonei au salvat-o pe Inter Miami de la o înfrângere în Liga Campionilor CONCACAF - Profimedia
  • Inter Miami luptă cu Nashville SC pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor CONCACAF.

Inter Miami îşi măsoară forţele, în această fază a competiţiei, cu Nashville SC, iar în manşa tur, de la Nashville, gazdele conduceau cu un neverosimil 2-0 la pauză, graţie golurilor marcate de aripa Jacob Shaffelburg.

Totuşi, în partea a doua a jocului au ieşit la rampă super starurile transferate de Inter Miami. Mai întâi Lionel Messi a redus din diferenţă imediat după pauză, din pasa lui Luis Suarez, iar apoi uruguaianul a restabilit egalitatea în prelungirile partidei, din pasa lui Sergio Busquets, un alt jucător care a scris istorie pentru FC Barcelona.

Nashville SC - Inter Miami s-a terminat 2-2, astfel că, pe 13 martie, Chase Stadium din Fort Lauderdale, Florida, găzduieşte returul dublei manşe, respectiv confruntarea decisivă pentru calificarea în faza sferturilor de finală din Liga Campionilor CONCACAF.

De remarcat că Inter Miami, formaţia vedetelor Lionel Messi, Luis Suarez şi Sergio Busquets, a făcut egal cu Nashville SC, formaţie unde cele mai mari cote le au Hany Mukhtar, trecut pe la Red Bull Salzburg, Brondby IF şi Hertha Berlin, sau căpitanul Walker Zimmerman, fotbalist care a evoluat doar în campionatul Statelor Unite ale Americii. Omul meciului, Jacob Shaffelburg, este cotat la doar 3,5 milioane de euro şi, în afară de Nashville SC, a mai trecut doar pe la FC Toronto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Fostele vedete ale Barcelonei au salvat-o pe Inter Miami de la o înfrângere usturătoare în Liga Campionilor CONCACAF