Antena Meniu Search
x

FOTBAL: Ştefan Radu a revenit cu o pasă de gol în tricoul lui Lazio Roma. Programul etapei din Italia

Fundaşul român Ştefan Radu a revenit în tricoul formaţiei italiene Lazio Roma, după ce a pierdut, din cauza unor probleme medicale, ultimele cinci meciuri jucate de echipa antrenată de Simone Inzaghi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.03.2021, 18:32

Ştefan Radu este de aproape 13 ani la Lazio Roma
Ştefan Radu a ratat ultimele cinci meciuri jucate de Lazio Roma, din cauza unor probleme medicale - Hepta
  • Ştefan Radu joacă de aproape 13 ani la Lazio Roma.
  • Ştefan Radu a ajuns la 34 de ani.

Ştefan Radu a fost titular în meciul jucat vineri între Lazio Roma şi Crotone, scor 3-2, şi a rezistat 83 de minute pe teren, evoluând pe postul de fundaş central stânga. Revenirea lui Ştefan Radu în tricoul lui Lazio Roma a fost una de bun augur, fotbalistul român trecându-şi în cont o pasă de gol. Ştefan Radu a avut un rol decisiv la golul prin care Serghei Milinkovic-Savic a deschis scorul în minutul 14.

Mai mult, Lazio Roma a obţinut o victorie extrem de importantă, care o menţine în lupta pentru locurile ce asigură calificarea în cupele europene. În cele cinci meciuri oficiale jucate fără Ştefan Radu, Lazio Roma a înregistrat doar o victorie şi patru înfrângeri încasând nu mai puţin de 12 goluri. Luis Alberto şi Caicedo au marcat celelalte două goluri ale lui Lazio Roma, ultimul reuşind golul victoriei în minutul 84, la scurt timp după ce Ştefan Radu a fost înlocuit cu mijlocaşul brazilian Andreas Pereira.

Pentru Crotone a punctat nigerianul Simy, de două ori, însă nu a fost suficient ca oaspeţii să scoată măcar un punct din duelul de la Roma, astfel că gruparea antrenată de Serse Cosmi rămâne pe ultimul loc în Serie A. Atacantul român Denis Drăguş nu a făcut parte din lotul lui Crotone pentru acest meci.

Milan - Napoli, marele derby al etapei din Serie A

Etapa a 27-a a campionatului italian de fotbal continuă, vineri seara, cu duelul dintre Atalanta Bergamo şi Spezia, meci care se joacă de la 21.45, ora României. Sâmbătă sunt programate trei meciuri din Serie A: Sassuolo - Verona (16.00), Benevento - Fiorentina (19.00) şi Genoa - Udinese (21.45). Duminică, se joacă cinci meciuri în Serie A, capul de afiş al zilei şi al etapei fiind duelul dintre AC Milan şi Napoli, meci programat a se disputa de la ora 21.45. Tot duminică se mai joacă Bologna - Sampdoria Genova (13.30), AC Parma - AS Roma (16.00), AC Torino - Internazionale Milano (16.00) şi Cagliari - Juventus Torino (19.00).

Internazionale Milano domină cu autoritate lupta pentru titlul de campioană a Italiei având şase puncte avans faţă de ocupanta locului al doilea, AC Milan, şi 10 puncte în plus faţă de Juventus Torino, campioana Italiei en-titre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » FOTBAL: Ştefan Radu a revenit cu o pasă de gol în tricoul lui Lazio Roma. Programul etapei din Italia