Antena Meniu Search
x

Fotbalist luat la pumni și doborât la pământ, la meciul Steaua București - Victoria

Un incident violent s-a consumat vineri la meciul Victoria – Steaua București din liga a 4-a, de pe stadionul Rocar din Berceni. Stelistul Mihai Cosmin a fost lovit în plină figură și doborît la pământ de către un jucător din echipa adversă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.01.2020, 16:13

Scene din bătaia de la meciul Victoria - Steaua
Fotbalistul Mihai Cosmin a fost bătut de un adversar, la meciul Victoria - Steaua București - Youtube/Asociația Steliștilor 1947

Un incident violent s-a consumat vineri la meciul Victoria – Steaua București din liga a 4-a, de pe stadionul Rocar din Berceni. Stelistul Mihai Cosmin a fost lovit în plină figură și doborît la pământ de către un jucător din echipa adversă, care a dat apoi socoteală la poliție.

Scena violentă a fost surprinsă în minutul 34, la scorul de 5 – 0 pentru oaspeți, după un fault dur al unui jucător de la Victoria asupra unui rival de la Steaua București.

Spiritele s-au încins între jucătorii celor două echipe. Câteva secunde mai târziu, Răzvan Deaconu, de la Victoria, este văzut cum îl lovește în plină figură pe Mihai Cosmin, de la Steaua.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stelistul s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de intervenția medicului. A fost scos de pe teren după ce i s-au acordat îngrijiri.

Agresorul și un alt jucător de la Victoria au primit cartonașul roșu pentru cele întâmplate, spune Prosport.

Mihai Cosmin a fost dus la spital, iar medicii spun că a suferit un traumatism minor. Răzvan Deaconu a avut de dat socoteală poliției și a fost dus la Secția 16.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 7 – 0 pentru Steaua București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Fotbalist luat la pumni și doborât la pământ, la meciul Steaua București - Victoria