Antena Meniu Search
x

Fotbalist celebru de la Manchester City, RĂNIT într-un accident petrecut la Amsterdam. Mașina în care se afla Aguero s-a IZBIT de un stâlp (FOTO, VIDEO)

Internaţionalul argentinian al echipei Manchester City, Sergio Aguero, a suferit un accident rutier, joi, la Amsterdam, când pleca spre aeroport.

Internaţionalul argentinian al echipei Manchester City, Sergio Aguero, a suferit un accident rutier, joi, la Amsterdam, când pleca spre aeroport după ce a asistat la un concert Maluma, relatează ole.com.ar.

Şoferul maşinii în care se afla fotbalistul a pierdut controlul vehiculului, iar acesta a lovit un stâlp de pe marginea străzii.

Argentinianul purta centura de siguranţă în momentul impactului.

Potrivit presei internaționale, Aguero are o coastă fracturată şi ar putea fi indisponbil două luni.

Gruparea Manchester City a confirmat, vineri, că Sergio Aguero a suferit un accident în Olanda, precizând, într-un comunicat, că starea fotbalistului urmează să fie evaluată de medicii clubului.

“Atacantul se afla în Olanda în ziua sa liberă şi a fost rănit. El va reveni la Manchester în această dimineaţă şi starea sa va fi evaluată, în perspectiva meciului de mâine cu Chelsea, din Premier League”, se arată pe site-ul clubului englez.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Fotbalist celebru de la Manchester City, RĂNIT într-un accident petrecut la Amsterdam. Mașina în care se afla Aguero s-a IZBIT de un stâlp (FOTO, VIDEO)