Antena Meniu Search
x

Scene șocante la meciul dintre Dinamo şi FCSB. Fotbalistul Slavko Perovic, grav rănit în timpul partidei

Au fost scene șocante pe Arena Naţională, la meciul dintre Dinamo şi FCSB. Atacantul echipei dinamoviste, Slavko Perovic, a fost lovit în față de un adversar și a căzut secerat la pământ.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 10:38

Vezi și

Au fost scene șocante pe Arena Naţională, la meciul dintre Dinamo şi FCSB. Atacantul echipei dinamoviste, Slavko Perovic, a fost lovit în față de un adversar și a căzut secerat la pământ.

Tot stadionul a amuțit și s-a temut de ce era mai rău. Echipele medicale au intervenit de urgență, iar jucătorul a fost transportat la spital.

Din fericire, starea sa de sănătate este acum bună. Meciul a fost întrerupt, și nu o dată. Arbitrul a oprit partida și după ce suporterii au aruncat cu petarde pe gazon.

Incidentul s-a petrecut în minutul 44, cu puțin înainte de fluierul final al primei reprize. Pe imagini se vede cum atacantul dinamovist Slavko Perovic este lovit puternic în față, cu piciorul, de Iulian Cristea de la FCSB.

Atacantul "câinilor" s-a prăbușit la pământ și a rămas fără cunoștință. Meciul a fost întrerupt, iar echipa medicală a intrat pe teren și i-a acordat jucătorului primele îngrijiri. Perovic și-a revenit, dar a fost preluat de ambulanțele care au ajuns și ele imediat și l-au transportat la spital.

În urma incidentului, Iulian Cristea a fost eliminat. Partida a continuat, însă nu au fost singurele probleme. Înainte de meci, dar și pe tot parcursul său, fanii celor două echipe rivale au aruncat cu petarde de la o tribună la alta, dar şi pe teren.

La un moment dat, un grup de 100 de suporteri dinamovişti a reuşit să spargă cordonul de securitate al stewarzilor şi s-a îndreptat spre peluza galeriei adverse. Zeci de jandarmi au intervenit însă la timp.

Pentru ca incidentele să nu se repete, între peluze au fost formate două cordoane de jandarmi. Suporterii nu s-au oprit însă, iar în minutul 63, arbitrul a întrerupt din nou meciul, pentru 10 minute.

Derby-ul de pe Arena Naţională s-a încheiat cu scorul de 2 la 1 pentru Dinamo. 25.000 de spectatori au asistat din tribune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Scene șocante la meciul dintre Dinamo şi FCSB. Fotbalistul Slavko Perovic, grav rănit în timpul partidei