Antena Meniu Search
x

Fotbalul din Spania, cel mai afectat de coronavirus. O echipă din prima ligă a anunțat 6 cazuri de Covid-19

Spania a devenit cea mai afectată țară europeană pe plan sportiv din cauza coronavirusului. Espanyol Barcelona a anunțat că 6 jucători au fost infectați cu virusul care a pătruns și pe teritoriul României.

de Valentin Pîrcălabu

la 18.03.2020, 15:12

Fotnalul din Spania, cel mai afectat de coronavirus
Espanyol Barcelona a anunțat 6 cazuri de coronavirus - Zuma Press / ESPA Photo Agency via Hepta

Spania a devenit cea mai afectată țară europeană pe plan sportiv din cauza coronavirusului. Espanyol Barcelona a anunțat că 6 jucători au fost infectați cu virusul care a pătruns și pe teritoriul României. Situația actualizată din țara noastră o puteți găsi AICI.

Espanyol Barcelona a anunțat că 6 jucători au fost confirmați cu coronavirus. Anunțul vine după ce Valencia a precizat că 35% din angajații de la club sunt infectați cu Covid-19. Starea celor 6 sportivi este una stabilă, iar "toţi au simptome uşoare şi respectă recomandările medicale".

România a suspendat zborurile dinspre și către Spania

Autoritățile române au anunțat măsuri suplimentare destinate să oprească răspândirea coronavirusului. În acest sens, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că s-au suspendat toate zborurile spre Spania şi din Spania către România pentru 14 zile.

Mai exact, s-au suspendat toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura a intrat în vigoare începând cu data de 18.03.2020, ora 18.00, ora României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Sport » Fotbalul din Spania, cel mai afectat de coronavirus. O echipă din prima ligă a anunțat 6 cazuri de Covid-19