Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO | S-a născut în Canada, din tată român şi mama chinezoaică şi joacă pentru Marea Britanie. Românca e marea speranţă a englezilor la tenis

Emma Răducanu, în vârstă de doar 18 ani, este considerată noua speranţă a tenisului feminin britanic. Emma are origini româneşti şi tocmai s-a calificat în turul 2 la Wimbledon.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 13:04

Emma Răducanu s-a născut în Canada, din tată român şi mama chinezoaică, iar acum reprezintă Marea Britanie. Răducanu se află în prezent pe locul 338 în clasamentul mondial. Emma Răducanu a învins-o în primul tur la Wimbledon pe Vitalia Diatchenko în două seturi, într-o partidă care a durat aproape două ore. În turul doi, Răducanu va juca împotriva cehoaicei Marketa Vondrousova, ocupanta locului 42 în clasamentul WTA.

După rezultatul de la Wimbledon, Răducanu a primit un cec de 100.000 de dolari. Pentru tânăra sportivă, câştigul obţinut după o singură victorie la Wimbledon reprezintă mai mult decât dublul câştigurilor cumulate până acest moment din tenis - 40.000 de dolari.

sursa foto: Profimedia şi Instagram/EmmaRaducanu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » GALERIE FOTO | S-a născut în Canada, din tată român şi mama chinezoaică şi joacă pentru Marea Britanie. Românca e marea speranţă a englezilor la tenis