Antena Meniu Search
x

Video | Gareth Bale a adaptat challenge-ul "hârtiei igienice"

Gareth Bale este printre ultimii fotbaliști celebri care au postat pe rețele de socializare un challenge al hârtiei igienice. Fotbalistul Realului a ales să folosească sulul într-o nouă manieră.

de Silviu Vișan

la 23.03.2020, 20:16

Gareth Bale, pe banca de rezerve
Gareth Bale, un nou challenge - Abaca Press via Hepta
  • Gareth Bale a folosit sulul de hârtie igienică pentru a juca golf
  • Galezul este foarte pasionat de acest sport
  • Gareth Bale ar putea pleca de la Real Madrid, în vară

Gareth Bale este printre ultimii fotbaliști celebri care au postat pe rețele de socializare un challenge al hârtiei igienice. Fotbalistul Realului a ales să folosească sulul într-o nouă manieră. 

Bale este mare pasionat de golf, așa că ideea i-a venit repede. A reușit trimis mingea drept la "țintă" și nu s-a sfiit să-l nominalizeze pe celebrul Tiger Woods să încerce noua lovitură.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gareth Bale, mai pasionat de golf decât de Real Madrid

Anul trecut, Gareth Bale a reușit să obțină împreună cu naționala Țării Galilor calificarea la Euro 2020. Fotbalistul s-a afișat atunci cu un banner pe care era scris "Țara Galilor, golful, Real Madrid...în ordinea asta", care i-a înfuriat pe unii dintre suporterii echipei sale de club. 

În acest sezon din Spania, Bale a avut mai multe probleme medicale. A bifat doar 11 meciuri ca titular la Real Madrid și a înscris două goluri.  La începutul anului, galezul a fost aproape de un transfer în zona Golfului, iar din vară se zvonește că ar putea ajunge la noul club al lui David Beckham, Inter Miami. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Video | Gareth Bale a adaptat challenge-ul "hârtiei igienice"