Antena Meniu Search
x

Suma uriașă donată de Lionel Messi în plină pandemie de coronavirus

Leo Messi se implică în lupta împotriva coronavirusului. Starul Barcelonei a donat un milion de euro pentru două spitale: unul din Barcelona și unul din Argentina.

de Valentin Pîrcălabu

la 25.03.2020, 10:17

Leo Messi se află în izolare în Barcelona
Leo Messi a donat un milion de euro - Zuma Press / ESPA Photo Agency via Hepta
  • Leo Messi a donat un milion de euro pentru două spitale
  • Leo Messi este deținătorul Balonului de Aur

Leo Messi se implică în lupta împotriva coronavirusului. Starul Barcelonei a donat un milion de euro pentru două spitale: unul din Barcelona și unul din Argentina. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură și echipamente medicale.

Nu este pentru prima dată când Messi se implică în cauze umanitare. Starul argentinian a ajutat cu donații, de-a lungul timpului, și secția de pediatrie a spitalului Sant Joan de Deu, în special pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer.

Reacția unuia din spitalele pentru care a donat Messi

Leo Messi a făcut o donaţie pentru lupta împotriva Covid-19. Mulţumim mult Leo pentru devotament şi susţinere,” este mesajul celor de la Hospital Clínic de Barcelona.

Pe acelaşi subiect

Și Cristiano Ronaldo s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului

Cristiano Ronaldo a donat mai multe aparate medicale pentru spitalele ”Santa Maria” (Lisabona) și ”San Antonio” (Porto) în lupta contra coronavirusului. 

Alături de Ronaldo s-a implicat și Jorge Medes, agentul său, iar cei doi au donat mai multe paturi pentru saloanele de terapie intensivă, acolo unde sunt cele mai grave cazuri de Covid-19.

Presa din Portugalia a dezvăluit că pentru Spitalul Santa Maria, unde sunt două saloane de terapie intensivă, Ronaldo și Mendes au semnat pentru cumpărarea mai multor paturi, a unor monitoare cardiace, perfuzii, aparate de respirat, dar și alte materiale medicale necesare în lupta cu Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » Suma uriașă donată de Lionel Messi în plină pandemie de coronavirus