Antena Meniu Search
x

Reacția emoționantă a lui Gică Hagi după moartea lui Ilie Balaci

Gheorghe Hagi a reacționat, duminică, după moartea lui Ilie Balaci, care a decedat la vîrsta de 62 de ani în urma unui stop cardio-respirator.

Ilie Balaci și Gheorghe Hagi - facebook

Gheorghe Hagi a reacționat, duminică, după moartea lui Ilie Balaci, care a decedat la vîrsta de 62 de ani în urma unui stop cardio-respirator.

"Nu există cuvinte ca să exprime durerea acestei pierderi imense. Odihnește-te in pace, Ilie Balaci! Rest in peace, Ilie Balaci!", a scris Hagi pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ilie Balaci a murit la 62 de ani

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

"În jurul orei 09.40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca in echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului", a precizat ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Reacția emoționantă a lui Gică Hagi după moartea lui Ilie Balaci