Antena Meniu Search
x

A intrat în istoria Barcelonei! Gică Hagi, inclus în topul celor mai buni decari

Gică Hagi a intrat în istoria Barcelonei, fostul jucătorul român fiind inclus într-un top al celor mai buni decari. Clasamentul a fost întocmit de site-ul 90min.com, iar Hagi a ocupat chiar poziția a 10-a.

de Daniel Samoilă

la 27.03.2020, 11:06

Gică Hagi
A intrat în istoria Barcelonei! Gică Hagi, inclus în topul celor mai buni decari - SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta
  • Gică Hagi a fost inclus în topul celor mai buni decari ai Barcelonei
  • Hagi a ocupat poziția a 10-a în topul întocmit de site-ul 90min.com
  • Hagi a jucat timp de două sezoane la Barcelona

Gică Hagi a intrat în istoria Barcelonei, fostul jucătorul român fiind inclus într-un top al celor mai buni decari. Clasamentul a fost întocmit de site-ul 90min.com, iar Hagi a ocupat chiar poziția a 10-a.

În topul fotbaliștilor ce au purtat numărul 10 se mai regăsesc, de asemenea, Lionel Messi, Ronaldinho, Diego Maradona sau Romario.

Gică Hagi a jucat două sezoane la Barcelona

Gică Hagi a evoluat pentru Barcelona între 1994 și 1996, timp în care a jucat 51 de meciuri și a marcat 11 goluri. ”Regele” a fost întrebat cum se simte după ce a fost inclus în top și a oferit un răspuns plin de satisfacție.

Pe acelaşi subiect

"Îţi spun sincer că de ieri, de când am văzut, parcă sunt alt om. O satisfacţie şi o împlinire fantastice! Orice jucător care s-a sacrificat pentru fotbal ar simți mândrie când ar vedea aşa ceva. În plus, la vârsta mea îmi cade tare bine. Iată că nu doar am trecut şi am fost şi pe la Barcelona, ci am şi făcut şi am lăsat ceva în istoria acestui club imens”, a spus Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Gică Hagi: ”Compania în care mă aflu e incredibilă!”

”Compania în care mă aflu e incredibilă. Incredibilă! Fotalişti care au scris istoria acestui sport, care au însemnat ceva imens şi la echipele de club, dar şi la naţionale!

Sunt exact unde trebuie. Ce număr mi s-ar fi potrivit mie mai bine dacă nu 10? Chiar şi într-un top, parcă mi-a fost predestinat să fiu 10”, a mai declarat Hagi.

Topul celor mai buni 10 decari din istoria Barcelonei: 1. Lionel Messi, 2. Laszlo Kubala, 3. Ronaldinho, 4. Luis Suarez Miramontes, 5. Hristo Stoicikov, 6. Rivaldo, 7. Romario, 8. Maradona, 9. Evaristo, 10. Hagi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » A intrat în istoria Barcelonei! Gică Hagi, inclus în topul celor mai buni decari