Antena Meniu Search
x

Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda şi Feroe, adversarii României în Preliminariile Euro 2016

Avem şansa să ne răzbunăm pe Grecia. Echipa care ne-a scos din barajul pentru Mondiale, este cap de serie în grupa noastră de calificare la Euro 2016. Am căzut în grupa F, cu Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda şi Insulele Feroe.

Vezi și

 Mitroglu, fii pe fază! Venim! Românii au şansa vieţii! Să se răzbune pe grecii care i-au lăsat acasă după barajul pentru Rio. A ieşit exact aşa cum şi-a dorit şeful direct lui Piţurcă, Anghel Iordănescu.

Nici grupa a doua valorică nu ne-a trimis un adversar imposibil. Avem întâlnire cu vecinii maghiari. Omul cu cele mai mari şanse să fie şef la Federaţie, Gică Popescu, îi urează lui Piţurcă să câştige grupa!

Avem meciuri şi cu Irlanda de Nord şi cu Finlanda. Sunt adversarii cu care trebuie să fim în gardă, spune fostul căpitan al naţionalei, Popescu.

Sorţii ne-au trimis şi în Insulele Feroe, coşmarul piloţilor de avion, pentru că aterizarea în micuţa insulă este de fiecare dată. cu emoţii. Primele două echipe din grupă, dar şi cel mai bun loc trei merg direct la Euro. Celelalte locuri 3 dispută baraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda şi Feroe, adversarii României în Preliminariile Euro 2016