Antena Meniu Search
x

Simona Halep îşi dezvăluie SECRETELE. Despre matematică, unghiuri şi sfârşitul carierei, într-un INTERVIU INEDIT, live pentru Washington Post (VIDEO)

În această seară, Simona Halep, numărul 1 în ierarhia mondială a tenisului feminin, o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, în prima manşă a turneului de la Washington.

În această seară, Simona Halep, numărul 1 în ierarhia mondială a tenisului feminin, o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, în prima manşă a turneului de la Washington.

Este prima participare a Simonei la acest turneu pe hard, atât ea, cât şi adversara ei fiind pe tabloul principal datorită unor wildcard-uri. 

Ieri, în timpul unui interviu mai puţin convenţional, constănţeanca de 25 de ani a declarat, mai în glumă, mai în serios, că participă la Citi Open după ce organizatorii turneului de la Stanford au refuzat să-i acorde un wildcard.

"Sunt prima dată la Washington şi mă simt bine aici. Am ales acest turneu pentru că am cerut wildcard-uri la Stanford şi Washington, iar Stanford a spus <nu> şi Washington a spus <da>. M-am gândit că aici sunt mai bine primită şi iată-mă", a spus Simona Halep.

Sportiva noastră nu oferă foarte des interviuri, dar atunci când vorbeşte răspunde la orice întrebare. Asta s-a întâmplat şi ieri, în timpul unui interviu inedit, live pe Facebook, acordat Washington Post.

Întrebată cum i-a îmbunătăţit jocul antrenorul Darren Cahill, sportiva noastră a mărturisit că acum este mai puternică şi mai încrezătoare în propriile forţe. 

"Am schimbat puţin tactica, sunt mai pozitivă. Mi-a schimbat mentalitatea. Văd lucrurile mult mai relaxat", a replicat Simona.

Curios să afle cum reuşeşte să bată sportive mult mai înalte, tânărul prezentator sportiv i-a reamintit jucătoarei noastre că este cea mai scundă jucătoare din TOP 10 WTA.

"Chiar dacă sunt cea mai scundă din TOP 10, sunt mai rapidă. Este adevărat, când eşti mai scund nu serveşti atât de puternic. Cu toate astea sunt ok cu mine. Plus că ... nu sunt chiar atât de scundă", a glumit Simona. 

Despre meciul din această seară cu Sloane Stephens, constănţeanca spune că este unul foarte dificil.

"Voi încerca să-mi găsesc ritmul şi să câştig", a afirmat românca.

În finalul interviului, Simona Halep a spus lumii întregi care este secretul ei pe terenul de tenis şi ce are de gând să facă după ce îşi va încheia cariera în tenis.

"Mi-a plăcut matematica în liceu şi poate voi merge la universitate. Îmi plac unghiurile!", a dezvăluit constănţeanca.

Despre cariera sa, Halep a spus că nu se vede jucând tenis după ce va împlini vârsta de 30 de ani şi că visul ei este să câştige un turneu de Grand Slam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Simona Halep îşi dezvăluie SECRETELE. Despre matematică, unghiuri şi sfârşitul carierei, într-un INTERVIU INEDIT, live pentru Washington Post (VIDEO)