Antena Meniu Search
x

Harry Kane se mută la Bayern Munchen. Transferul de peste 100 mil. de euro va fi cel mai scump din istoria Bundesligii

Atacantul englez Harry Kane (Tottenham) ar fi acceptat mutarea la campioana Germaniei Bayern Munchen, anunţă ziarul Bild. Cluburile au ajuns la un acord preliminar în privinţa transferului său, care va costa peste 100 de milioane de euro. 

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 16:00

Harry Kane se mută la Bayern Munchen. Transferul de peste 100 mil. de euro va fi cel mai scump din istoria Bundesligii
Harry Kane se mută la Bayern Munchen. Transferul de peste 100 mil. de euro va fi cel mai scump din istoria Bundesligii - Profimedia Images

Transferul lui Kane va fi cel mai scump din istoria Bundesligii, cu o sumă de peste 100 milioane euro. Cele două cluburi au ajuns la un acord, joi, dar era nevoie de consimţământul lui Kane, care mai are un an de contract, pentru efectuarea transferului. Nici Tottenham şi nici Bayern nu au comentat subiectul.

Atacantul englez ar fi acceptat transferul în timpul nopţii

Bild, fără a cita o sursă, susţine că atacantul englez a acceptat transferul în timpul nopţii trecute şi urmează să semneze un acord pe patru ani, potrivit Agerpres.

Harry Kane (29 ani) a marcat 280 de goluri în 435 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Tottenham, începând din 2011, fiind cel mai bun marcatori din istoria clubului londonez. El este al doilea golgheter all time din Premier League cu 213 goluri, fiind depăşit doar de Alan Shearer (260).

Pe acelaşi subiect

Bayern va debuta în noul sezon al Bundesligii pe 18 august

El este, totodată, golgheterul all time al naţionalei Angliei, cu 54 de goluri în 84 de selecţii.

Antrenorul bavarezilor Thomas Tuchel va susţine vineri seara o conferinţă de presă înainte de meciul cu RB Leipzig, prevăzut sâmbătă în Supercupa Germaniei. Bayern va debuta în noul sezon al Bundesligii pe 18 august în deplasare cu Werder Bremen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Harry Kane se mută la Bayern Munchen. Transferul de peste 100 mil. de euro va fi cel mai scump din istoria Bundesligii