Antena Meniu Search
x

Ianis Zicu a fost amendat pentru că nu avea farurile aprinse. Reacţia fotbalistului a fost GENIALĂ!

Ianis Zicu a fost protagonistul unui eveniment rutier duminică seara, fiind amendat pentru că circula cu farurile stinse. Reacţia fotbalistului a fost genială.

Ianis Zicu a fost protagonistul unui eveniment rutier duminică seara, fiind amendat pentru că circula cu farurile stinse. Reacţia fotbalistului a fost genială.

El a pozat echipajul care l-a sancţionat şi a povestit apoi întreaga păţanie, într-o postare pe contul personal de facebook.

"Haideti sa va povestesc o intamplare...daca este haioasa sau nu...va las pe voi sa decideti :) :(...aseara cand am iesit din curte sistemul de iluminare al masinii nu era pe modul automat...prin urmare am uitat sa aprind farurile...fiind un bulevard iluminat nu mi am dat seama imediat ca nu sunt aprinse...la 100 de metri de casa pe Bulevardul Pipera ma opreste acest domn si imi spune ca am probleme cu farurile...opresc motorul si il pornesc din nou...farurile erau in continuare stinse...imediat mi am dat seama si le am pus pe modul automat si au pornit luminile...a mers domnul politist la masina si m a amendat....dar va rog sa priviti pozele cu masina de POLITIE :).......are o defectiune in partea din dreapta fata si inca una in partea din stanga spate...nu ii functioneaza 1 far si 1 stop....eu am sa platesc amenda pentru ca este corect si normal sa suport orice consecinta legala atat timp cat eu nu aveam luminile aprinse pe un drum public(chiar daca masina mea nu avea nicio defectiune si doar am omis sa aprind farurile pentru cateva secunde)...dar este corect sa fiu judecat de "cineva" care chiar are defectiuni mari la sistemul de iluminare al masinii si circula asa pe drumurile publice punand in pericol viata oamenilor?....dar cel mai grav este faptul ca acel cineva" este exact cel care trebuie sa ne protejeze... :(...oare pe domnul din imagine o sa l traga cineva la raspundere pentru ca foloseste o masina care nu este corespunzatoare din punct de vedere tehnic????", a scris Zicu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » Ianis Zicu a fost amendat pentru că nu avea farurile aprinse. Reacţia fotbalistului a fost GENIALĂ!