Antena Meniu Search
x

Ion Craciunescu a dat volanul pe ghidonul bicicletei! Seful CCA pedaleaza zilnic in jur de 20 de kilometri

Ion Craciunescu a renuntat la masina! Consuma prea mult si pierde prea mult in trafic cand se afla la volan. Asa ca a dat volanul pe ghidonul bicicletei

Vezi și

Ion Craciunescu are aproape 63 de ani si isi traieste a doua tinerete. In trafic. Seful de la CCA fenteaza aglomeratia din Bucuresti cu bicicleta. “Eu merg cu bicicleta ori de cate ori pot si, in special, daca nu ploua, sunt pe bicicleta oriunde ma duc. Si la capatul Bucurestiului si la serviciu vin cu bicicleta”, a declarat Craciunescu. “De acasa pana la serviciu fac opt minute, exact. Daca plec la opt dimineata de acasa, mai imi ramane sa fac cinci ture de stadion”, s-a laudat acesta.

Craciunescu este curajos. Ar pleca acasa, la Valcea, pe doua roti. In Bucuresti, face zilnic in jur de 20 de kilometri. “Ma gandeam, mai zilele trecute, sa ma duc la Valcea cu bicicleta, dar am facut un calcul, imi trebuie vreo 12 ore asa, e riscant”, a adaugat barbatul.

Craciunescu a fost pradat de hoti la inceputul verii. Alti pasionati de ciclism i-au furat bicicleta de colectie. “Mi-a furat-o de la bloc, de la etajul 1, era legata cu un cablu gros. Mi-a taiat cablul, noaptea, si mi-a furat-o. Era o bicicleta care nu putea sa treaca neobservata, era rosie, avea crucea malteza neagra, o bicicleta mai speciala”, a detaliat Craciunescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Ion Craciunescu a dat volanul pe ghidonul bicicletei! Seful CCA pedaleaza zilnic in jur de 20 de kilometri