Irina Begu, eliminată de Bianca Andreescu în primul tur la Miami Open

De Redactia Observator.
Publicat: 22.03.2019, 07:37.
Actualizat: 22.03.2019, 07:51

Bianca Andreescu, sportiva canadiană de origine română, recent campioană la Indian Wells, a învins-o pe jucătoarea Irina-Camelia Begu, în primul tur de la Miami.

Bianca Andreescu

Irina Begu a pierdut partida, deși a avut minge de meci în setul 2

DPA Images via Hepta

Bianca Andreescu, sportiva canadiană de origine română, recent campioană la Indian Wells, a învins-o pe jucătoarea Irina-Camelia Begu, în primul tur de la Miami.

Irina Begu, locul 70 WTA, a fost învinsă de Bianca Andreescu, locul 24 WTA, cu scorul de 4-6, 7-6 (2), 6-2, în două ore şi 33 de minute.

Primul set a început cu un serviciu pierdut al lui Andreescu, care şi-a revenit apoi şi a făcut break pentru 2-2. Însă imediat sportiva din Canada a mai pierdut un serviciu, iar la final Begu a câştigat setul cu 6-4.

În al doilea set s-a înregistrat o revenire spectaculoasă a Biancăi Andreescu, de la 1-5 la 7-6 (2), cu trei break-uri şi trei mini-break-uri. Ea a salvat şi o minge de meci.

Setul trei a fost la discreţia Biancăi Andreescu. În 41 de minute, ea a făcut break de două ori şi s-a impus cu 6-2.

Meciul ar fi trebuit să se dispute miercuri, dar a fost reprogramat din cauza ploii.

A fost a treia confruntare dintre cele două sportive, după cea din 2018 din Fed Cup şi cea din 2019, din primul tur la Indian Wells, turneul disputat înaintea celui de la Miami şi câştigat de Andreescu. Primul meci a fost câştigat de Begu, iar al doilea, evident, de Andreescu.

În runda următoare, Andreescu o va întâlni pe americanca Sofia Kenin, numărul 34 mondial şi favorită 32, care joacă direct în turul doi.

Premiul pentru participarea în turul doi este de 26.430 de dolari şi 35 de puncte. Cel pentru învinsa din primul tur este de 16.425 de dolari şi zece puncte.

sursa: news.ro

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.