Antena Meniu Search
x

Curs valutar

România conduce Canada cu 2-0 la Fed Cup. Irina Begu a trecut de Bianca Andreescu, iar Sorana Cîrstea de Carol Zhao

Irina Begu a adus un nou punct României în întâlnirea de Fed Cup cu Canada, după ce a trecut, sâmbătă, în trei seturi, de Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

de Redactia Observator

la 10.02.2018 , 17:45

Irina Begu, locul 37 WTA, a adus un nou punct României în întâlnirea de Fed Cup cu Canada, după ce a trecut, sâmbătă, în trei seturi, de Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

Irina Begu, la Fed Cup

România conduce astfel cu 2-0 după primele două meciuri de simplu ale întâlnirii de la Cluj-Napoca, după ce în primul meci al zilei, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect
Sorana Cirstea, la Fed Cup

La meciurile de simplu din întâlnirea contând pentru Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei a asistat și Simona Halep, numărul 2 mondial, care nu poate juca din cauza unei accidentări.

Duminică sunt programate, de la ora 12.00, următoarele meciuri de simplu: Irina Begu – Carol Zhao, Sorana Cîrstea – Bianca Andreescu , precum şi partida de dublu Ana Bogdan/Raluca Olaru – Gabriela Dabrowski/Katherine Sebov.

Echipa învingătoare din această întâlnire va juca, în 21-22 aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sport » România conduce Canada cu 2-0 la Fed Cup. Irina Begu a trecut de Bianca Andreescu, iar Sorana Cîrstea de Carol Zhao