România conduce Canada cu 2-0 la Fed Cup. Irina Begu a trecut de Bianca Andreescu, iar Sorana Cîrstea de Carol Zhao

Publicat: 10.02.2018, 17:27.
Actualizat: 10.02.2018, 17:45

Irina Begu a adus un nou punct României în întâlnirea de Fed Cup cu Canada, după ce a trecut, sâmbătă, în trei seturi, de Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

Irina Begu si Sorana Cirtea

Foto: Facebook

Irina Begu, locul 37 WTA, a adus un nou punct României în întâlnirea de Fed Cup cu Canada, după ce a trecut, sâmbătă, în trei seturi, de Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

Irina Begu, la Fed Cup

România conduce astfel cu 2-0 după primele două meciuri de simplu ale întâlnirii de la Cluj-Napoca, după ce în primul meci al zilei, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA.

Citește și:
Sorana Cirstea, la Fed Cup

La meciurile de simplu din întâlnirea contând pentru Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei a asistat și Simona Halep, numărul 2 mondial, care nu poate juca din cauza unei accidentări.

Duminică sunt programate, de la ora 12.00, următoarele meciuri de simplu: Irina Begu – Carol Zhao, Sorana Cîrstea – Bianca Andreescu , precum şi partida de dublu Ana Bogdan/Raluca Olaru – Gabriela Dabrowski/Katherine Sebov.

Echipa învingătoare din această întâlnire va juca, în 21-22 aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.