Antena Meniu Search
x

Italienii de la Udinese nu-l mai vor pe Gabi Torje!

Gabi Torje este gonit inapoi in Romania! Italienii de la Udinese nu-l mai vor pe fostul dinamovist. Multescu s-ar bucura sa-l aiba in haita. "Nici gand! Are oferte din Rusia, Anglia si Spania!", spune impresarul lui Torje

Vezi și

Italienii s-au saturat de Torje si nu stiu cum sa scape mai repede de el. Udinese l-a luat de la Dinamo in 2011, iar anul trecut l-a imprumutat in Spania, la Granada.

Francesco Guidolin nu-l vrea nici in acest sezon pe roman in lotul friuanilor si sefii ii cauta echipa. L-ar da si la Dinamo, dar cainii nu au bani sa-i plateasca salariul. “Este o aberatie. Nici nu s-a pus vreodata problema de revenirea lui Torje in Romania. Care club poate sa-i plateasca salariul lui Torje ca sa vina in Romania?”, a declarat Cristi Opria, impresarul fotbalistului.

Jucatorul inca mai spera sa ramana in Serie A. Daca Guidolin nu se razgandeste, Torje s-ar putea intoarce in Primera, la Granada. Watford, trupa din Championship detinuta de familia Pozzo, si l-ar dori si ea. Zola vrea sa forteze promovarea in Premier League in noul sezon. Duelurile din liga a doua engleza incep peste o saptamana in direct si in exclusivitate la GSPTV.

“Jucatorul, pana in 7, se pregateste cu Udine, dupa data de 7, atunci se va vedea unde va pleca. Ori ramane la club, ori pleaca imprumut sau se va vinde. E pe lista de transferari, pana pe 29 august avem tot timpul”, a completat impresarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Italienii de la Udinese nu-l mai vor pe Gabi Torje!