Meniu
Search
x

VIDEO | James Milner a alcătuit un prim 11 inedit în izolare. Modul cum îl prezintă, viral pe internet

James Milner, jucătorul lui Liverpool, a alcăcuit un prim 11 inedit în izolare. Milner și-a nominalizat jucătorii cu ajutorul unor alimente sau obiecte de uz casnic.

De Daniel Samoilă la 25.03.2020, 12:28
  • James Milner a devenit din nou viral pe rețelele de socializare
  • Milner și-a alcăuit un prim 11 cu ajutorul unor obiecte de uz casnic
  • Printre jucătorii nominalizați se află și Thierry Henry

James Milner, jucătorul lui Liverpool, a alcătuit un prim 11 inedit în izolare. Milner și-a nominalizat jucătorii cu ajutorul unor alimente sau obiecte de uz casnic.

După ce și-a raționat pungile de ceai și a tăiat iarba din grădină cu o foarfecă, acum Milner are un videoclip viral pe internet în care fotbaliștii sunt nominalizați cu articole din casă.

James Milner i-a nominalizat, printre alții, pe Thierry Henry sau Henry Hoover

Plictisit în izolare după ce fotbalul din Premier League a fost suspendat din cauza Covid-19, James Milner își formează propriul 11 cu nominalizări inedite. În poartă este Joe Hart (reprezentat de o inimă de ciocolată), în timp ce fundașii sunt John Terry și Dominic Matteo. 

Pe acelaşi subiect

La mijloc, David Silva este prezentat sub forma unei monede de argint, în timp ce Gini Wijnaldum era o lampă. În atac, Milner l-a propus pe Thierry Henry, alături de el fiind Geoff Horsefield, prezentat de o jucărie ”Poneiul meu micuț”. Momentul culminant a fost cu o sticlă de ketchup de tomate ”Heinz”, ce îl reprezenta pe fostul fundaș al lui Mancehster United, Gabriel Heinze.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » VIDEO | James Milner a alcătuit un prim 11 inedit în izolare. Modul cum îl prezintă, viral pe internet