Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jannik Sinner, numărul 1 mondial la tenis, nu va participa la Jocurile Olimpice. Italianul a fost diagnosticat cu amigdalită

Italianul Jannik Sinner, numărul unu mondial al tenisului masculin, a anunţat că va rata Jocurile Olimpice 2024 de la Paris pentru că are amigdalită, informează agenţia ANSA.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 21:29

- Profimedia

"Sunt întristat să vă informez că, din păcate, nu voi putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris", a declarat, pe platforma X, Sinner, în vârstă de 22 de ani, campion în acest an la Australian Open. "După o săptămână bună de antrenamente pe zgură, am început să mă simt rău", a afirmat italianul. "Am petrecut câteva zile odihnindu-mă, iar în timpul unui examen, doctorul a diagnosticat amigdalita şi m-a sfătuit ferm să nu joc", a spus el.

"Ratarea Jocurilor este o mare dezamăgire, deoarece a fost unul dintre obiectivele mele principale pentru acest sezon", a subliniat Sinner. "Abia aşteptam să am onoarea să-mi reprezint ţara la acest eveniment foarte important. Succes tuturor sportivilor italieni pe care îi voi sprijini de acasă. Forza Italia", a adăugat el.

Sinner urma să joace și la dublu masculin alături de Lorenzo Musetti.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sport » Jannik Sinner, numărul 1 mondial la tenis, nu va participa la Jocurile Olimpice. Italianul a fost diagnosticat cu amigdalită