Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jaqueline Cristian revine de la 0-1 la seturi şi se califică în turul II de la Wuhan

Jaqueline Cristian a obţinut, marţi dimineaţa, o calificare spectaculoasă în turul II al turneului feminin de tenis de la Wuhan (China), competiţie dotată cu premii în valoare totală de peste 3,2 milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 11:24

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul II al turneului feminin de tenis de la Wuhan Jaqueline Cristian s-a calificat în turul II al turneului feminin de tenis de la Wuhan - Profimedia

Jaqueline Cristian, locul 75 mondial, a revenit de la 0-1 la seturi şi s-a impus, scor 4-6, 6-2, 6-3, în disputa cu Camila Osorio, din Columbia, o sportivă mai bine clasată, locul 59 mondial, dar care a avut nevoie să treacă prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal al competiţiei din China.

Jaqueline Cristian s-a impus la capătul unui meci care a durat două ore şi opt minute şi în care sportiva noastră a reuşit doi aşi, dar a comis şi patru duble-greşeli.

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec în valoare de 20.714 dolari şi 65 de puncte WTA, dar şi o întâlnire, în turul II, cu Qinwen Zheng, din China, a 5-a favorită a competiţiei şi ocupanta locului 7 mondial. Qinwen Zheng a fost una dintre sportivele care au avut asigurată calificarea în turul II al competiţiei.

Articolul continuă după reclamă

Jaqueline Cristian şi Qinwen Zheng s-au mai întâlnit de două ori până acum. În 2021, la Palermo, românca s-a impus clar, 6-1, 6-4, iar anul acesta, tot la Palermo, sportiva din China s-a impus de o manieră şi mai categorică, 6-1, 6-1.

Pe tabloul principal al turneului feminin de tenis de la Wuhan s-a aflat şi Irina Begu, dar aceasta a părăsit competiţia încă din primul tur, fiind învinsă, scor 6-2, 4-6, 6-2, de Bernarda Pera, din Statele Unite ale Americii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Sport » Jaqueline Cristian revine de la 0-1 la seturi şi se califică în turul II de la Wuhan