Antena Meniu Search
x

Jose Mourinho a fost dat afara de la Real Madrid

Jose Mourinho se va desparti de Real Madrid la finalul sezonului. A anuntat oficial presedintele Florentino Perez, care nu a confirmat insa venirea lui Ancelotti pe Bernabeu

Vezi și

Adus pentru a castiga a 10-a Liga a Campionilor pentru Real Madrid, Jose Mourinho a terminat prost aventura la Real Madrid. La multe puncte in spatele Barcelonei, eliminat din Champions League in semifinale si infrant in finala Cupei Regelui, "Specialul" se desparte de "galactici" la capatul celui mai slab sezon din cariera, dupa cum chiar el a declarat.

Si-a inceput duelul cu Barcelona printr-un 0-5 naucitor. O "manita" de la care portughezul a pornit rivalitatea cu gruparea catalana, un "meci" in care si-a impins, cu sau fara voie, si jucatorii. "Step by Step", asa cum i-a placut sa spuna, Mourinho a reusit sa ridice Realul la un nivel superior si sa mai taie din stralucirea rivalilor de pe Camp Nou.

Nu s-a simtit niciodata iubit in Spania, iar lucrul asta l-a facut sa-si piarda increderea atat in fani cat si in jucatori, pe care i-a acuzat ca prefera, nu de putine ori, sa vorbeasca in termeni frumosi despre Barcelona in loc sa-si apere antrenorul sau clubul. A pierdut sustinerea in vestiar, iar de aici si pana la despartire n-a fost drum lung. Eliminarea dramatica din Champions League si infrangerea din finala cupei cu Atletico au semnat un sezon de cosmar si, in acelasi timp, actul de despartire. Asta daca nu cumva era semnat deja.

Iata cateva din cele mai tari momente ale lui Mourinho pe banca lui Real Madrid: 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Jose Mourinho a fost dat afara de la Real Madrid