Antena Meniu Search
x

Video Jucătorul de golf Wesley Bryan a renunţat la haine, la turneul Honda Classic. Comentatori: "Imaginea asta va fi greu de uitat"

Americanul Wesley Bryan nu avea nicio intenţie să lase noroiul sau apa să-l împiedice să finalizeze a șasea gaură de la Honda Classic, aşa că s-a dezbrăcat până la boxeri şi a executat lovitura.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.03.2021, 14:53

Golferul american Wesley Bryan a rămas în chiloţi, în timpul turneului - PGA Tour

Bryan a rămas în boxeri şi a intrat în noroi

O lovitură ratată l-a atras pe golfer într-un loc dificil, mingea ajungând în noroi, chiar lângă apă. Deşi era clar că nu mai poate face nimic, Bryan nu s-a împăcat cu ratarea, și-a scos șosetele, pantofii și pantalonii roz, înainte de a pătrunde în nămol pentru a-și alinia lovitura, spre amuzamentul comentatorilor, scrie Reuters.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Acest lucru este deranjant în în multe feluri. Cu greu o să pot şterge imaginea asta din memorie şi sincer să fiu nu știu cât de mult mai putem să transmitem această imagine", au precizat comentatorii. O altă lovitură ratată abia a mișcat mingea, dar Wesley Bryan a făcut un efort mai bun la a doua încercare, înainte de a-și șterge în grabă picioarele de iarbă și de a termina gaura cu un bogey dublu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Jucătorul de golf Wesley Bryan a renunţat la haine, la turneul Honda Classic. Comentatori: "Imaginea asta va fi greu de uitat"