Antena Meniu Search
x

VIDEO | Kevin de Bruyne își folosește copiii pentru a se antrena în timpul pandemiei

Kevin de Bruyne a găsit modalitate inedită de a se menține în formă. Aflat în izolare la domiciliu, jucătorul lui Manchester City s-a "folosit" de cei doi băieți ai săi pentru a se antrena.

de Silviu Vișan

la 25.03.2020, 17:18

Kevin de Bruyne, în timpul antrenamentului inedit
Kevin de Bruyne se antrenează cu cei doi fii ai săi - Captură Twitter
  • Kevin de Bruyne a făcut un antrenament al picioarelor cu ajutorul celor doi fii ai săi
  • Jucătorul lui Manchester City se află în izolare
  • Kevin de Bruyne trecea printr-o formă excelentă la Manchester City, înainte ca sezonul să fie întrerupt

Kevin de Bruyne a găsit o modalitate inedită de a se menține în formă. Aflat în izolare la domiciliu, jucătorul lui Manchester City s-a "folosit" de cei doi băieți ai săi pentru a se antrena. 

"Zi de picioare", a spus de Bruyne, care îi ridică pe cei mici în mai multe rânduri. Fiii săi, Mason și Rome, au trei, respectiv doi ani și probabil cântăresc împreună aproape 30 de kilograme.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kevin de Bruyne, sezon de vis la Manchester City

În termeni fotbalistici, Kevin de Bruyne are toate motivele să fie dezamăgit de întreruperea sezonului. Jucătorul avea cifre fantastice la Manchester City și trecea prin cea mai bună formă a carierei. 

Belgianul a fost titluar de 25 de ori în Premier League, a dat opt goluri și nu mai puțin de 16 pase decisive în campionat. Este cel mai bun pasator dintre toți jucătorii din Anglia și ar mai avea nevoie de cinci assisturi pentru a-i depăși recordul lui Thierry Henry. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Sport » VIDEO | Kevin de Bruyne își folosește copiii pentru a se antrena în timpul pandemiei