Antena Meniu Search
x

Laurentiu Reghecampf confirma! Steaua il vrea pe Kapetanos!

Pantelis Kapetanos a fost omul ultimului minut la Steaua! Ramasi fara Rusescu, stelistii isi vor super atacantul inapoi. Rednic l-a scos din lot, dar sefii de la CFR Cluj nu i-au dat voie sa plece

Vezi și

“Din informatiile pe care le am, nu s-a despartit de CFR. Cand vom fi siguri ca acest lucru s-a intamplat, atunci, oamenii care se ocupa de clubul Steaua, vor lua legatura cu Kapetanos”, a declarat Reghecampf.

Mihai Stoica are numarul lui Kapetanos pe speed dial. Grecul are sanse mari sa se intoarca la Steaua, mai ales ca Mihai Costea este pe picior de plecare. Atacantul a refuzat sa coboare la masa dupa ce Steaua a batut-o cu 3-0 pe Vardar Skopje. Atacantul era furios pentru ca antrenorul nu-l oprise in lot.  "Mie imi pare rau pentru el pentru ca eu, personal, am tinut foarte mult ca Mihai Costea sa ramana la Steaua si sa ajunga la nivelul pe care noi il stim. Costea este jucatorul Stelei, deocamdata se antreneaza cu preparatorul fizic si incearca sa treaca peste acel incident, pe care sunt sigur ca el il regreta”, a incheiat Reghe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Laurentiu Reghecampf confirma! Steaua il vrea pe Kapetanos!