Antena Meniu Search
x

Liţă Dumitru: "Steaua ar trebui să-l lase pe Gardoş la Dortmund"

O fostă glorie a Stelei zice că Steaua ar trebui să-l lase pe Gardoş la Dortmund. "Să-l dea şi pe trei milioane de euro", e mesajul omului care l-a descoperit pe stelist, Liţă Dumitru.

Vezi și

După Chiricheş, Steaua are iar marfă de export. Campionii i-au pierdut gratis pe Tătăruşanu şi Bourceanu, dar pot scoate bani dacă îl vând pe Gardoş. Fundaşul luat de la Chiajna cu 50.000 de euro are oferte din Germania. Fosta glorie a Stelei, Liţă Dumitru, zice că Steaua ar trebui să-i dea drumul lui Gardoş la Dortmund.

Indiferent ce suma, bine, peste 3 milioane daca dau astia, sa il dea repede. I se potriveste lui Gardos cred eu fotbalul englezesc si in Germania 100%, zice Liță.

Gardoş a prins loc în apărarea Stelei după plecarea lui Chiricheş. Liţă Dumitru dezvăluie cum a rezistat fundaşul la presiunile din Ghencea.

Eu l-am intalnit pe gardos acum de curand si l-am intrebat "Ma, Florine, cum ai rezistat sa stai rezerva la steaua dupa meciurile cu Ajax? Pentru ca tu ai jucat senzational toate meciurile alea, eu daca eram in locul tau plecam". Si a zis "Nea Lita, eu am plecat de acasa de la Satu Mare si dorinta mea si viata mea a fost sa joc la Steaua, ajungand la Steaua indiferent ce rau mi ar fi facut Steaua nu puteam sa plec.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Liţă Dumitru: "Steaua ar trebui să-l lase pe Gardoş la Dortmund"