Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Luat cu împrumut de Galatasaray, de la Napoli, Victor Osimhen a fost primit ca un adevărat sultan la Istanbul

Intrat în dizgraţia celor de la Napoli, atacantul nigerian Victor Osimhen a acceptat să fie cedat cu împrumut la gruparea turcă Galatasaray Istanbul.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 16:32

Turcii au "înnebunit" după venirea lui Osimhen la Galatasaray
Turcii au "înnebunit" după venirea lui Osimhen la Galatasaray - Profimedia

Nigerianul Victor Osimhen a fost eroul lui Napoli în ultimii ani, în special în sezonul 2022-2023, când golurile sale au făcut-o pe Napoli campioana Italiei, dar din cauza caracterului său extrem de complicat, atacantul a intrat în dizgraţia şefilor clubului.

Cei de la Napoli au încercat să scape peste vară de Victor Osimhen, mai ales că au reuşit să-l aducă pe Romelu Lukaku, dar transferurile lui Osimhen la Al Ahli, Chelsea Londra sau Paris Saint Germain au căzut din diferite motive.

În cele din urmă, după ce Napoli l-a exclus din lot şi l-a lăsat fără număr de joc, Victor Osimhen a acceptat să fie cedat cu împrumut la Galatasaray Istanbul. Nu se cunosc cu exactitate datele financiare ale mutării sau dacă turcii vor avea clauză de cumpărare în 2025, dar cert este că nigerianul a fost primit ca un adevărat sultan la Istanbul.

Articolul continuă după reclamă

Fanii lui Galatasaray l-au aşteptat în număr mare pe Osimhen la aeroport şi l-au purtat pe acesta pe braţe, în speranţa că atacantul îşi menţine măcar media de goluri marcate pe care a avut-o în Italia.

Victor Osimhen a înscris 76 de goluri în 133 de meciuri jucate pentru Napoli. Înainte, atacantul nigerian a mai trecut pe la VFL Wolfsburg (16 meciuri), Charleroi (20 de goluri în 36 de meciuri jucate) şi Lille (18 goluri în 38 de meciuri jucate). Nigerianul are şi 21 de goluri marcate în 35 de selecţii la naţionala ţării sale, fiind vicecampion al Africii în 2023.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Luat cu împrumut de Galatasaray, de la Napoli, Victor Osimhen a fost primit ca un adevărat sultan la Istanbul