Antena Meniu Search
x

Video Mesajele dubioase primite de Emma Răducanu, de la individul care o hărțuiește din noiembrie: "Nimic de spus, dar meriţi să fii iubită"

Emma Răducanu trăieşte momente de groază. Campioana de la US Open a fost urmărită zile întregi de un bărbat, care a mers de mai multe ori la casa părintească din Londra. Deşi hărţuitorul a ajuns pe mâna poliţiei, tenismena cu origini româneşti spune că nu se simte în siguranţă de fiecare dată când părăseşte locuinţa. 

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 21:11

Vezi și

Coşmarul Emmei Răducanu se numeşte Magar Amrit. Bărbatul, curier de profesie, dar acum şomer, a urmărit-o pe sportivă la televizor, în marile turnee, şi a făcut o obsesie pentru tânăra campioană de la US Open. A început să citească orice se publica despre ea, să o urmărească obsesiv pe conturile de socializare.

Emma Răducanu, urmărită din luna noiembrie

În luna noiembrie a aflat unde locuieşte şi atunci a început să o hărţuiască. A mers la ea acasă cu un buchet de flori şi un bileţel, pe care scria: "Nimic de spus, dar meriţi să fii iubită". Numai că la uşă nu a apărut Emma, ci părinţii ei. Atunci s-a speriat şi le a spus că darurile sunt din partea altcuiva.

Nu s-a lăsat însă descurajat, după câteva zile s-a întors acasă la Emma, de data această cu o hartă desenată de el şi mesajul: "Am mers 37 de kilometri pe jos pentru a ajunge la tine" .

Pe acelaşi subiect

Iar două zile mai târziu, s-a întors pentru a-i îmbodobi curtea casei cu decoraţiuni de Crăciun şi a plecat cu un pantof de tenis, care nu îi aparţinea, însă, sportivei, ci tatălui ei. Chiar în timp ce se afla în Australia, unde se pregătea pentru celebrul Grand Slam de la Antipozi, Emma le-a povestit anchetatorilor că se teme pentru viaţa ei.  

Emma Răducanu a mărturisit că nu se mai simte în siguranță

Emma Răducanu: Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit constant peste umăr. Nu pot să îmi găsesc liniştea şi mă tem că s-ar putea întâmpla din nou. Nu mă simt în siguranță în propria mea casă, deşi este locul unde ar trebui să mă simt protejată. 

După ce l-a prins cu ajutorul camerelor de filmat din curtea casei, tatăl Emmei l-a urmărit pe Magar până la o staţie de autobuz, unde a sunat poliţia. Bărbatul a fost reţinut pentru hărţuire.  

Emma Răducanu: Vreau să mă mut într-o casă nouă, cu mai multă securitate, pentru că mă tem că s-ar putea întoarce, pentru că ştie unde este casa mea.

Hărţuitorul Emmei va afla luna viitoare ce pedeapsă va avea de executat. Pânâ atunci, a fost eliberat pe cauţiune şi nu are voie să se apropie de sportivă sau de familia ei şi nici să treacă pe strada pe care locuieşte campioana cu origini româneşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Mesajele dubioase primite de Emma Răducanu, de la individul care o hărțuiește din noiembrie: "Nimic de spus, dar meriţi să fii iubită"