Antena Meniu Search
x

Mesajul ironic transmis de soțul Serenei Williams, după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: ”Ce purtaţi de Halloween în acest an?”

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a avut o postare pe Twitter în care a ironizat-o pe Simona Halep, testată pozitiv. Deşi nu a spus numele româncei, acesta a postat un tricou cu logo-ul programului educaţional pentru combaterea consumului de droguri şi a scris că "este un look care nu se demodează niciodată".

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 09:42

Mesajul ironic transmis de soțul Serenei Williams, după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: ”Ce purtaţi de Halloween în acest an?”
Mesajul ironic transmis de soțul Serenei Williams, după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: ”Ce purtaţi de Halloween în acest an?” - Profimedia Images

”Ce purtaţi de Halloween în acest an?”, a fost textul folosit de Alexis Ohanian pentru a descrie postarea.

El a redistribuit o fotografie în care apare în tricoul cu logo-ul D.A.R.E., Drug Abuse Resistance Education, programul educaţional pentru combaterea consumului de droguri.

Ohanian a purtat acest tricou la meciul Serenei Williams cu Maria Şarapova, din 2019, de la US Open, care revenea atunci după o suspendare de 15 luni pentru dopaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a anunţat, vineri, în social media, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat. “Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă”, a precizat fostul lider WTA. Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis (ITI) a anunţat că Simona Halep a fost suspendată provizoriu ca urmare a depistării pozitive cu o substanţă interzisă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Mesajul ironic transmis de soțul Serenei Williams, după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: ”Ce purtaţi de Halloween în acest an?”