Antena Meniu Search
x

Mesajul Simonei Halep, înaintea participării la turneul de la Dubai. Românca a cucerit aici două trofee, în 2015 şi 2020

Simona Halep, locul 22 WTA, a declarat că turneul de la Dubai, la care urmează să participe, este unul dintre preferatele sale şi a menţionat că este încântată de prezenţa spectatorilor.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.02.2022, 15:43

Simona Halep
Simona Halep - Profimedia

“Este unul dintre turneele mele preferate pentru că l-am câştigat de două ori, am jucat meciuri foarte bune, aşa că abia aştept să înceapă. Este extraordinar să fie spectatori. Publicul ne dă energie. Este o nouă provocare de fiecare dată când vin aici. Îmi plac terenurile, îmi place atmosfera...”, a spus Simona Halep.

Cu cine joacă Simona Halep la Dubai

Simona Halep, locul 22 WTA, şi-a aflat adversara din primul tur de la Dubai, turneu de categoria WTA 500, cu premii de 768.680 de dolari. Românca o va întâlni pe americanca Alison Riske, locul 55 mondial, şi beneficiară a unui wild card. Halep şi Riske s-au mai întâlnit de trei ori, de fiecare dată impunându-se sportiva din Constanţa.

Simona Halep a câştigat turneul în 2015 şi în 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Sport » Mesajul Simonei Halep, înaintea participării la turneul de la Dubai. Românca a cucerit aici două trofee, în 2015 şi 2020