Antena Meniu Search
x

Michael Jordan a fost otravit! In 1997!

Tom Grover, antrenorul personal al lui "Air", a dezvaluit ca acesta a mancat o pizza in care fusesera turnate substante ciudate. Oficial s-a anuntat ca celebrul numar 23 a avut febra

Cel care a fost antrenorul personal al celebrului jucator de baschet Michael Jordan, Tim Gover, a declarat ca "Air" a fost otravit, inaintea celei de-a cincea partide din finala NBA din 1997, dintre Chicaho si Utah.

Cu 2-2 pe tabela la "general", Jordan a ajuns la "Delta Center" din Salt Lake cu evidente simptome de gripa, cu febra puternica si ameteli. Cu toate acestea, "MJ" a reusit 38 de puncte, cu ajutorul carora Bulls s-a impus cu 90-88, facand un pas urias catre titlu, pe care avea sa-l cucereasca in meciul cu numarul sase.

"A fost otravit", a declarat Grover intr-un interviu pentru postul ESPN. "Eram la hotelul Park City. Room serviceul se inchisese. Lui Michael ii era foame, asa ca am comandat o pizza. Stateam de ceva vreme aici, toti stiau ca la etajul noua sunt cei de la Bulls. Cinci tipi ne-au adus pizzele. Am ramas surpins chiar de atunci. Cat e de grea una ca sa vina cinci? Din toti cei din camera, doar Michael a mancat. Nimeni altcineva. Am plecat spre camerele noastre. La ora 2.00, noaptea, am primit un telefon. Am ajuns, imediat, la el. Era in pozitie fetala, cu genunchii lipiti de barbie. Tremura tot. Am strigat dupa meciul echipei. Pe loc ne-am dat seama ca e vorba despre o toxinfectie alimentara, nu de gripa. L-am intrebat daca a mai servit ceva ori daca a adaugat ceva la pizza aia. Nimic! E clar ca a fost otravit!"

Celebrul meci cu numarul cinci din finala din 1997 este cunoscut, de atunci, drept "Flu Game" ("Jocul gripei")

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Michael Jordan a fost otravit! In 1997!