Antena Meniu Search
x

Mihaela Buzărnescu a spulberat-o pe Jelena Ostapenko în două seturi şi s-a calificat în optimi, la Doha

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a reuşit o victorie de senzaţie în faţa letonei Jelena Ostapenko.

Mihaela Buzărnescu a spulberat-o pe Jelena Ostapenko în două seturi şi s-a calificat în optimil, la Doha

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a reuşit o victorie de senzaţie în faţa letonei Jelena Ostapenko, scor 6-1, 6-3, în runda a doua a turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.113.000 dolari, şi s-a calificat în optimile de finală.

Buzărnescu (29 ani, 43 WTA), care la începutul anului trecut ocupa locul 540 în ierarhia mondial, a obţinut prima sa victorie din carieră în faţa unei jucătoare din top 10, impunându-se după doar 65 de minute în meciul cu campioana de la Wimbledon (20 ani, 6 WTA).

Mihaela Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 33.750 dolari şi 105 puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe germanca Julie Goerges (29 ani, 10 WTA), care a dispus de Barbora Strycova (Cehia), cu 6-2, 3-6, 6-1.

Toate cele patru românce care au jucat miercuri la Doha s-au calificat în optimi: Simona Halep a învins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova cu 6-3, 6-0, Sorana Cîrstea a întrecut-o pe belgianca Elise Mertens cu 7-5, 6-4, iar Monica Niculescu a profitat de abandonul Magdalenei Rybarikova (Slovacia), la scorul de 6-7 (6), 6-2, 3-0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Sport » Mihaela Buzărnescu a spulberat-o pe Jelena Ostapenko în două seturi şi s-a calificat în optimi, la Doha