Antena Meniu Search
x

Atacantul român Alexandru Mitriță, spectacol în Statele Unite. Hattrick de vis cu Atlanta United (Video)

Atacantul român Alexandru Mitriță continuă să facă spectacol în MLS, campionatul de fotbal al Americii de Nord, în ciuda faptului că are ușile închise la naționala României, din cauza unui conflict cu selecționerul Cosmin Contra.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.09.2019, 07:07

Atacantul român a ajuns la 12 goluri marcate pentru FC New York
Mitriță traversează o perioadă foarte bună la echipa de club - Facebook New York City FC

Atacantul român Alexandru Mitriță continuă să facă spectacol în MLS, campionatul de fotbal al Americii de Nord, în ciuda faptului că are ușile închise la naționala României, din cauza unui conflict cu selecționerul Cosmin Contra.

Titular la New York City în meciul cu Atlanta United de miercuri seara, de pe teren propriu, din etapa a 32-a a Major League Soccer, Mitriță a fost eroul partidei, reușind un hattrick curat în primele 34 de minute ale partidei.

Mitriță a ajuns la 12 goluri în campionatul Americii de Nord

Mai întâi, Mitriță a reușit două goluri asemănătoare, ambele cu pătrunderi în diagonală din partea stânga a atacului gazdelor și șuturi trimise prin surprindere.

Golul de 3-0 a fost unul mult mai simplu înscris de Mitriță, fostul atacant al Universității Craiova împingând balonul în plasă, după ce portarul advers a respins în față un alt șut al gazdelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, New York City s-a impus cu 4-1 și și-a consolidat poziția de lider în Conferința Est, având acum cu șapte puncte mai mult decât principala urmăritoare, chiar victima de miercuri seara, Atlanta United.

Alexandru Mitriță a ajuns la 12 goluri înscrise în campionatul din America de Nord, urcând pe locul 10 în clasamentul golgeterilor, la egalitate cu nume grele precum portughezul Nani, de la Orlando City, sau ungurul Nemanja Nikolics, de la Chicago Fire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Atacantul român Alexandru Mitriță, spectacol în Statele Unite. Hattrick de vis cu Atlanta United (Video)