Antena Meniu Search
x

Naomi Osaka, însărcinată în 7 luni, a anunţat că va avea o fetiţă. "O mică prinţesă este pe drum"

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, de patru ori câştigătoare de Grand Slam, a anunţat că este însărcinată şi aşteaptă o fetiţă cu rapperul Cordae, dezvăluind sexul copilului într-o postare pe Instagram.

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 14:59

Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă
Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă - Instagram

Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă, relatează news.ro. "O mică prinţesă este pe drum", a scris ea pe Instagram. Fostul număr 1 mondial, în vârstă de 25 de ani, care şi-a anunţat sarcina în ianuarie, şi-a ilustrat postarea cu o fotografie cu ea însăşi, cu burtica în prim-plan - înconjurată de baloane şi flori roz şi lavanda. Într-o altă fotografie, rapperul american Cordae se apleacă pentru a săruta burtica iubitei sale.

Naomi Osaka şi rapperul Cordae vor avea o fetiţă

Aceasta din urmă împărtăşise deja o imagine a ecografiei pe Instagram, pentru a-şi dezvălui sarcina la câteva zile după retragerea de la Australian Open. "2023 va fi un an plin de lecţii pentru mine şi sper să ne vedem la începutul anului viitor, pentru că voi reveni la Australian Open în 2024. Vă iubesc foarte mult pe toţi", a spus ea atunci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Osaka nu a mai jucat un meci de tenis din septembrie anul trecut, iar postările sale de pe reţelele de socializare de la sfârşitul anului trecut o arată călătorind prin Europa alături de Cordae. Cuplul este împreună din 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Naomi Osaka, însărcinată în 7 luni, a anunţat că va avea o fetiţă. "O mică prinţesă este pe drum"