Antena Meniu Search
x

Nasul Sandu ii vede pe rapidisti in liga a cincea

Rapid, aproape de faliment, e previziunea sumbra a Nasului Sandu. Nici nu se pune problema, spune omul cu banii din Giulesti, Adrian Zamfir

Vezi și

“Tare mi-e frica de faptul ca ceea ce a lasat Copos in urma este foarte greu de acoperit si mi-e sa nu intre in faliment si Rapidul sa mearga in liga a V-a”, a declarat Mircea Sandu.

Rapid, aproape de faliment, e previziunea sumbra a Nasului Sandu. Nici nu se pune problema, spune omul cu banii din Giulesti, Adrian Zamfir. “Ii asigur pe suporterii Rapidului ca nu va intra in faliment si ca vom face tot ce e posibil sa promovam anul viitor”, s-a aparat Zamfir.

Rapidul vrea sa dea Liga si federatia in judecata, dupa ce a fost pusa sa joace baraj de mentinere in prima liga, apoi retrogradata de TAS. Vor avea soarta Craiovei, daca fac acest lucru. “Ii vom dezafilia”, raspund sefii fotbalului, Sandu si Dragomir. “Eu nu am afirmat sa isi dea demisia Mircea Sandu sau Dragomir. Acel comitet executiv care a gresit ar trebui sa isi dea demisia.”, a spus Zamfirescu.

Liga trebuie sa-si recupereze 200 de mii de euro de la rapidisti. Sunt bani din drepturile TV cu care Mitica i-a ajutat pe sefii Zamfir si Cristescu. “Cred ca ii mai recuperati. Pai cum, administratorul judiciar a semnat ca ii da inapoi, daca se intampla ceva. Traim intr-o jungla de hoti? Iar Crsitescu si cu Zamfirescu sunt oameni seriosi”, a mai spus Mitica Dragomir.

Fotbalul romanesc e in criza mare. Vor fi echipe care se vor chinui sa termine campionatul, anunta Mircea Sandu. “Eu estimez ca la Liga Intai, pana la finalul anului, cel putin patru cluburi vor intra in insolventa”, a incheiat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Nasul Sandu ii vede pe rapidisti in liga a cincea