Antena Meniu Search
x

Naţionala de juniori a României mai are nevoie de un punct pentru a se califica la Euro, după victoria cu Suedia

Selecţionata de juniori a României a reuşit a doua sa victorie în Grupa a 4-a din turul de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din acest an.

Naţionala de juniori a României mai are nevoie de un punct pentru a se califica la Euro, după victoria cu Suedia

Selecţionata de juniori a României a reuşit a doua sa victorie în Grupa a 4-a din turul de elită al Campionatului European de fotbal Under-19 din acest an, 2-1 (1-1) cu Suedia, sâmbătă, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Scandinavii au deschis scorul prin Teddy Bergqvist (4), dar tricolorii au egalat până la pauză, prin Tudor Băluţă (33), iar în repriza secundă Alexandru Măţan (58) a marcat golul victoriei. Ambii marcatori ai echipei antrenate de Adrian Boingiu provin de la FC Viitorul.

România a jucat din min. 69 în zece oameni, Constantin Dima fiind eliminat, pentru fault asupra lui Kulusekvski. Suedezii au încheiat şi ei în zece jucători, Adil Titi fiind eliminat în min. 86.

România a evoluat în formula: Daniel Vlad - Denis Haruţ, Vladimir Screciu, Constantin Dima, Robert Neciu - Tudor Băluţă, Marco Dulca - Alexandru Măţan (Claudiu Micovschi, 72), Vlad Dragomir (căpitan), Olimpiu Moruţan (Liviu Cosmin Gheorghe, 87) - Robert Moldoveanu (Andrei Sîntean, 79).

În celălalt meci al zilei, Ucraina a învins Serbia cu scorul de 2-1, tot la Ploieşti, prin golurile marcate de Vitali Nikolenko (79) şi Aleksandr Safronov (90+1), respectiv Djordje Jovanovic (21 - penalty). 

România ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Ucraina, 4 puncte, Suedia, 1 punct, Serbia, 0 puncte.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 27 martie, Serbia - Suedia (Buftea, 19,00) şi România - Ucraina (Mogoşoaia, 19,00). Prima clasată se va califica la turneul final al competiţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Sport » Naţionala de juniori a României mai are nevoie de un punct pentru a se califica la Euro, după victoria cu Suedia