Antena Meniu Search
x

Naţionala de tineret a României, dezastru la debutul lui Florin Bratu pe banca tehnică a "tricolorilor" mici

Naţionala de tineret a României a încheiat la egalitate, 1-1, meciul jucat cu echipa similară a Georgiei marţi seara, la Voluntari.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 23:00

Românii au avut o evoluţie modestă împotriva fotbaliştilor din Georgia
Naţionala de tineret a României a încheiat la egalitate meciul cu echipa similară a Georgiei - Federaţia Română de Fotbal
  • Naţionala de seniori a României joacă miercuri seara în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor, din Qatar.

Partida amicală cu Georgia a adus debutul lui Florin Bratu pe banca tehnică a "tricolorilor" mici, însă prestaţia echipei noastre a fost una departe de aşteptări.

România nu a strălucit în ofensivă şi a arătat şi mari lacune în apărare, oaspeţii ratând câteva ocazii importante. Ianis Stoica a deschis scorul pentru România, în minutul 16, iar Guliaşvili a egalat pentru Georgia în minutul 73.

Totuşi, naţionala de tineret a României este calificată din oficiu la Campionatul European din 2023, fiind gazdă a competiţiei, alături chiar de Georgia, astfel că selecţionerul Florin Bratu are timp la dispoziţie să regleze anumite mecanisme astfel încât "tricolorii" mici să aibă evoluţii remarcabile la turneul final.

Partida a fost prefaţată de un scandal monstru, impresarul Florin Manea acuzându-l în termeni duri pe antrenorul Florin Bratu, după ce acesta din urmă şi-a permis să-l ţină pe banca de rezerve pe fundaşul Radu Drăguşin, fotbalist împrumutat de Juventus Torino de la Sampdoria Genova.

Naţionala de seniori a României joacă miercuri seara în preliminariile Campionatului Mondial

Partida a fost prefaţată şi de alte două dezastre pentru naţionalele României. Naţionala U20 a României a fost surclasată de echipa similară a Angliei, 1-6, iar naţionala U19 a României a cedat, scor 0-1, în meciul cu echipa similară a Bosniei şi Herţegovinei.

Naţionala de seniori a României joacă miercuri, de la 21.45, împotriva Macedoniei de Nord, în deplasare, în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor, din Qatar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Sport » Naţionala de tineret a României, dezastru la debutul lui Florin Bratu pe banca tehnică a "tricolorilor" mici