Antena Meniu Search
x

Djokovic îl scoate pe Kyrgios la cină, după ce l-a bătut la Wimbledon: „Începutul unei relaţii frumoase de prietenie”

După ce a câştigat pentru a şaptea oară turneul de la Wimbledon, sârbul Novak Djokovic i-a promis învinsului Nick Kyrgios că îl va scoate la cină.

de Antonia Roşu

la 11.07.2022, 10:44

Novak Djokovic a promis că îl scoate pe Kyrgios la cină
Novak Djokovic a promis că îl scoate pe Kyrgios la cină - Profi Media

Cu toate acestea, australianul va trebui să mai aştepte puţin. Chiar duminică, în ziua finalei, Djokovic a sărbătorit şi aniversarea nunţii împreună cu soţia sa, Jelena. Prezentatoarea BBC, Sue Barker, a fost cea care i-a amintit sârbului că nu doar câştigarea titlului este motiv de sărbătoare, ci şi serbarea casniciei sale.

Mulţumesc Sue, va trebui să îţi trimit flori pentru asta. Dacă nu îmi aduceai tu aminte, aş fi intrat în belea”, a glumit Djokovic. “Aniversare fericită, iubito!

Cât despre relaţia sa cu australianul Kyrgios, cei doi jucători nu s-au înţeles mereu, scrie The Sun. Înaintea finalei câştigate de sârb cu 4-6 6-3 6-3 7-6, cei doi au hotărât că învingătorul va face cinste cu o cină în oraş. „Să sperăm că acesta va fi începutul unei relaţii frumoase în afara terenului. Începem cu masa şi câteva pahare, iar după mai vedem”, a spus sârbul.

O victorie mult aşteptată a sârbului

După încheierea partidei, sărbul a muşcat dintr-un petec de iarbă şi a pozat precum Superman în faţa ziariştilor. „Este o uşurare, având în vedere lucrurile prin care am trecut anul acesta”, a declarat acesta. Novak Djokovic a ratat turneul de la Australian Open după ce a fost deportat pentru faptul că a refuzat vaccinul anti-Covid.

Campionul de la Wimbledon este în continuare nevaccinat şi nu va putea participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Dacă guvernul american nu hotărăşte ridicarea acestei reguli, Nole Djokovic va mai juca într-un turneu de Grand Slam abia în 2023, la Roland Garros, deoarece participarea acestuia la Openul Australian este în continuare interzisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Djokovic îl scoate pe Kyrgios la cină, după ce l-a bătut la Wimbledon: „Începutul unei relaţii frumoase de prietenie”