Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Olăroiu riscă să fie expulzat din Emiratele Arabe

În ziua de Crăciun, Cosmin Olăroiu poate rămâne şomer! Olăroiu va fi judecat mâine pe un tribunal din Abu Dhabi, iar procurorii cer expluzarea din Emiratele Arabe Unite. Dacă judecătorii vor aproba cererea, Olăroiu va fi condus imediat de poliţişti la aeroport

de Redactia Observator

la 24.12.2013 , 13:46

Miercuri e zi decisivă pentru Cosmin Olăroiu! De Crăciun, Oli poate fi expulzat din Ermiratele Arabe Unite. Este cererea uluitoare a procurorilor, după ce Olăroiu a sfidat legile arabilor şi a semnat cu Al Ahli, deşi era sub contract cu Al Ain.

Preşedintele lui Al Ain a cerut pedepsirea exemplară a lui Olăroiu. Federaţia l-a amendat iniţial cu aproape jumătate de milion de euro, dar la apel a rămas doar cu 100.000. În plus, Olăroiu este suspendat 6 luni.

Situaţia este dramatică pentru Olăroiu. Dacă judecătorii vor aproba cererea de expulzare a procurorilor, Oli va fi condus de poliţie la aeroport şi îmbarcat de urgenţă în primul avion cu destinaţia Bucureşti.

Vezi și

Olăroiu va avea interzis să mai calce vreodată în Emiratele Arabe. Rădoi are şi el probleme la clubul său, al Ain. Actualul antrenor, cel care i-a urmat lui Olăroiu, spaniolul Quique Flores, nici nu îl mai ia în lot. Rădoi a jucat doar 7 meciuri din 11 în campionat, iar preşedintele clubului a anunţat că se gândeşte să scape de el în ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Olăroiu riscă să fie expulzat din Emiratele Arabe