Antena Meniu Search
x

Patricia Maria Țig și Irina Bara, calificări spectaculoase în turul III de la Roland Garros

După Simona Halep, România mai are încă două jucătoare de tenis calificate în turul III de la Roland Garros, Patricia Maria Țig și Irina Bara câștigând fără drept de apel confruntările disputate joi, în turul al doilea al competiției.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.10.2020, 18:36

Patricia Maria Țig și Irina Bara au obținut cele mai bune rezultate din carieră la un turneu de Grand Slam
Patricia Maria Țig (stânga) și Irina Bara s-au calificat în turul III de la Roland Garros - Hepta
  • Patricia Maria Țig a învins-o pe americanca Christina McHale.
  • Irina Bara a învins-o pe belgianca Alison Van Uytvanck.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Patricia Maria Țig (locul 58 mondial) a trecut de americanca Christina McHale (locul 81 mondial), scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 37 de minute.

Irina Bara (locul 142 mondial) a profitat din plin de problemele medicale ale belgiencei Alison Van Uytvanck (locul 65 mondial) și s-a distanțat rapid la 6-1, 4-0 înainte ca Van Uytvanck să-și anunțe abandonul.

Ajunsă pe tabloul principal de la Roland Garros după ce a trecut de calificări, Irina Bara dă piept în turul al treilea al competiției cu americanca Sofia Kenin, a patra favorită a competiției.

Deși este cotată ca fiind una dintre favoritele competiției, Sofia Kenin s-a chinuit în primele două tururi trecând cu 6-4, 3-6, 6-3, de rusoaica Liudmila Samsonova și cu 3-6, 6-3, 6-2, de Ana Bogdan.

Patricia Maria Țig își va măsura forțele în turul III de la Roland Garros cu învingătoarea dintre Elena Rybakina (Kazahstan, a 14-a favorită a competiției) și Fiona Ferro (Franța).

Alături de Irina Bara și de Patricia Maria Țig, România va miza în turul III de la Roland Garros și pe Simona Halep, principala favorită a competiției, care va juca împotriva americancei Amanda Anisimova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Patricia Maria Țig și Irina Bara, calificări spectaculoase în turul III de la Roland Garros