Antena Meniu Search
x
LIVE

Plângerea pentru viol împotriva lui Cristiano Ronaldo, clasată. Judecătorii au respins cazul definitiv

Judecătoarea Jennifer Dorsey, de la un tribunal din Nevada, a clasat plângerea în civil pentru viol depusă împotriva portughezului Cristiano Ronaldo, la trei ani după încetarea urmărilor în penal, relatează AFP.

De Ovidiu Cojocaru la 11.06.2022, 23:07
Cristiano Ronaldo, fotbalist portughez
Cristiano Ronaldo, fotbalist portughez - Profimedia

Kathryn Mayorga, fost model american, l-a acuzat pe fotbalist că a violat-o în 2009, la Las Vegas. Jucătorul a negat mereu acuzaţiile. În 2019, justiţia americană a decis ca, din lipsă de dovezi, să renunţe la inculparea lui Ronaldo.

Judecătorii au clasat cazul

Femeia ar fi ajuns în 2010 la o înţelegere cu sportivul în afara instanţei, însă apoi ea a vrut mai mult de 375.000 de dolari.

Judecătoarea Jennifer Dorsey a respins cazul, vineri, acuzându-l pe avocatul lui Mayorga, Leslie Mark Stovall, că a dat dovadă de rea credinţă şi a folosit documente obţinute ilegal în care erau detaliate discuţiile dintre Ronaldo şi avocaţii săi. Dorsey a precizat că acest lucru a afectat profund dosarul.

Clasarea cazului, fără să mai existe opţiunea altei plângeri, este o decizie dură, dar Ronaldo a avut de suferit din cauza comportamentului lui Stovall, a subliniat Dorsey.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Plângerea pentru viol împotriva lui Cristiano Ronaldo, clasată. Judecătorii au respins cazul definitiv