Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poveste de Crăciun cu Ana Maria Popescu: "Nu era nimic pompos, dar era atmosfera de împreună"

Uneori, Crăciunul o prindea în cantonament, departe de casă şi de părinţi. Dar Moşul o găsea oriunde ar fi fost. Nu-şi mai aduce aminte de cadouri, dar sigur venea şi cu medalii. Acasă era, însă cel mai bine - miros de cozonac, brad împodobit şi un căţel care punea mereu în pericol ordinea casei, de sărbători. Iată Povestea de Crăciun a unei mari campioane. 

de Redactia Observator

la 23.12.2022 , 20:56

Ana Maria Popescu: Au fost foarte mulți ani în care am petrecut sărbătorile departe de casă, poate de aceea acum tot ce îmi doresc este să stau acasă lângă ai mei. Țin minte un Crăciun petrecut în cantonamentul de la Satu mMare,antrenorii ne securizaseră perimetrul pentru că urma să petrecem acolo și Crăciunul și Anul Nou. Am rămas acolo în hotel, a ajuns și Moș Crăciun la noi, mai greu dar a ajuns și el. Pentru noi era important că eram împreună. Cu toții aveam același vis. Și asta poate alungă uneori dorul de casă. 

Ana Maria Popescu: Acum reușesc să apreciez tot efortul pe care doamnele din viețile noastre îl depuneau pentru a pregăti mesele acelea îmbelșugate. În restul casei erau tată cu fratele meu care se ocupau de împodobirea bradului. O văd și pe Diana, cățelul familiei care efectiv nu știe unde să se împartă și pe mine, veșnic pusă pe șotii, care vrea să fure puțin din umplutura pentru cozonac, care ar vrea să atingă și ea globurile acelea moștenite din generație în generație, dar nu are voie că e prea mică, împiedicată, și le sparge, și cumva toată acea atmosfera de cald și bine. Atât de simplu, nu era nimic strălucitor, nu era nimic pompos, dar era atmosfera de împreună.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Poveste de Crăciun cu Ana Maria Popescu: "Nu era nimic pompos, dar era atmosfera de împreună"