Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Presa germană, impresionată de suporterii români după meciul România-Ucraina. Ce au strigat din tribune: "Emoționant cu adevărat. Piele de găină"

Euro 2024. Presa străină scrie despre fanii români, după meciul spectaculos care a avut loc aseara. Cunoscutul cotidian german Bild a fost impresionat de atitudinea pe care au avut-o suporterii români pe teren, în timpul meciului România-Ucraina. 

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 11:47

Presa germană, impresionată de suporterii români după meciul România-Ucraina Presa germană, impresionată de suporterii români după meciul România-Ucraina - Profimedia

Aproximativ 40.000 de fani români au fost alături pe echipa națională pe stadionul din Munchen. Cotidianul Bild a rămas plăcut impresionat de dovada de solidaritate pe are au dat-o românii noștri, după ce au început să scandeze tare „Ucraina” în primele etape și și-au arătat solidaritatea făță de țara vecină.

Suporterii români, lăudați de presa străină 

"Emoționant cu adevărat. Piele de găină", a scris Bild într-un articol dedicat meciului pe care România l-a câştigat categoric în faţa Ucrainei la Euro 2024. 

Articolul continuă după reclamă

România a câștigat meciul contra Ucrainei cu scorul 3-0. Imediat după, fanii care nu au reușit să ajungă pe stadionul din Germania, au ieșit în stradă să sărbătorească marea victorie. În Capitală, fanii tricolorilor s-au strâns în Piață Universității pentru a-și striga bucuria. Este cel mai răsunător succes din istoria României la Mondiale sau Europene din 1930 încoace, când a avut loc prima ediție a Campionatului Mondial.

Și la Iași aproximativ 1.000 de suporteri s-au bucurat în Piața Unirii, pentru cea mai mare victorie din ultimii aproape 100 de ani. "Hai, România" s-a auzit și peste hotare, pe străzile din Germania. Marea galbenă a susținătorilor români a inundat centrul capitalei Bavariei și străzile din apropiere.

Miile de suporteri au cântat, au scandat numele țării și au încins adevărate hore ale bucuriei în piețele publice din zonă. Naţionala României a fost lăudată şi în presa internaţională, care numeşte victoria una dominantă şi spectaculoasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sport » Presa germană, impresionată de suporterii români după meciul România-Ucraina. Ce au strigat din tribune: "Emoționant cu adevărat. Piele de găină"