Antena Meniu Search
x

Primul mare derby fără STEAUA! FCSB se duelează astăzi cu Dinamo, în play-off Ligii 1. Vezi cu ce echipe vor ataca Reghe şi Contra

FCSB și Dinamo vor juca azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Gigi Becali l-a cerut pe Alexandru Tudor, însă Vassaras a ales să-l delege pe Istvan Kovacs, cel cu care FCSB are amintiri îngrozitoare.

FCSB și Dinamo vor juca azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Gigi Becali l-a cerut pe Alexandru Tudor, însă Vassaras a ales să-l delege pe Istvan Kovacs, cel cu care FCSB are amintiri îngrozitoare.

"Sper să nu-şi piardă vreun jucător de la noi un ochi şi agresorul să fie iertat", a declarat, înaintea meciului, Mihai Stoica. 

Laurenţiu Reghecampf are mari probleme în defensivă. Gabi Tamaş este suspendat pentru meciul cu Dinamo, după eliminarea din meciul cu Viitorul, iar în această săptămână tehnicianul a mai primit o veste proastă. Mihai Bălaşa, celalălt titular din centrul defensivei a suferit o întindere şi nu se ştie dacă va putea fi recuperat în timp util pentru meciul cu Dinamo.

Dacă Bălaşa va lipsi, Reghecampf va fi nevoit să improvizeze serios în defensivă, unde axul central ar putea fi format din Moke şi Pintilii, adică doi mijlocaşi defensivi.

Şi Dinamo se confruntă cu ceva probleme de lot înainte de derby, însă principala grijă a lui Cosmin Contra pare să fie reprezentată de apatia roş-albilor din faţa porţii. 

Din fericire pentru Contra, la meciul din această seară se va putea baza din nou pe Adam Nemec, fiind şanse ca şi Palic să joace din primul minut.

FCSB - Dinamo, echipele probabile:

FCSB: Niţă - Enache, Bălaşa (Pintilii), Moke, Momcilovic - Pintilii (Muniru), O. Popescu - Jakolis, Fl. Tănase, De Amorim - Alibec

Dinamo: Cerniauskas - Romera, M. Popescu, Dielna, S. Filip - Busuladzic, Nistor, Palic - Hanca, Nemec, Bumba

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Primul mare derby fără STEAUA! FCSB se duelează astăzi cu Dinamo, în play-off Ligii 1. Vezi cu ce echipe vor ataca Reghe şi Contra